O nama

Povjerenje naših klijenata naše je najvrednije sredstvo.

Ko smo mi?

Kompanija Extar d.o.o. osnovana je 1997. godine u Sarajevu i specijalizirana je za obavljanje sljedećih vrsta poslova:

  • logističke usluge
  • skladištenje i distribucija
  • organizacija prijevoza cestom,
  • carinsko posredovanje (carinski postupak, izvozno i uvozno carinjenje, prevozni postupak)
  • carinjenje na graničnim prijelazima
  • bankarska oprema
Naše stručno osoblje i mreža saradnika, garancija je za najkvalitetnije rješenje u području transporta, skladištenja, distribucije i carinjenje robe, kao i nabavka bankarske opreme (sefova, arhivskih ormara, kesa za novac)

Naša filozofija

Mi u Extaru znamo da vaši kupci imaju velika očekivanja od vaše kompanije, pa prirodno, i vi imate velika očekivanja od nas. Znajući to, posvećeni smo ostvarenju tih očekivanja. To podrazumjeva da moramo da razumijemo vaše poslovanje i potrebe kako bi vam ponudili odgovaraćuje proizvode koji će osigurati efikasnost i profitabilnost za vašu kompaniju. Koristimo naše dvadesetpetogodišnje iskustvo da vam osiguramo ponudu koja će biti prilagođena izazovima svakodnevnog poslovanja u vašoj kompaniji. To znači da je vaš uspjeh naš najveći prioritet. Tokom godina, naučili smo mnogo o ovoj industriji, te smo razvili partnerstvo za renomiranim kompanijama kako bi osigurali ponudu najkvalitetnijih i najsigurnijih proizvoda, što naši kupci prepoznaju. Naši klijenti vjeruju da možemo da osiguramo visoku vrijednost i kreativna rješenja za izazove s kojima se susreću. To povjerenje klijenata je naše najvrjednije sredstvo.

Naša misija

Nastojimo da kroz vrhunski kvalitet, kontinuiran servis i podršku zadovoljimo potrebe banaka, osiguravajućih kuća, mjenjačnica, maloprodajnih objekata, javnih institucija i drugih kljienata za sigurnim čuvanjem, rukovanjem i prijenosom novca, bitnih dokumenata i drugih vrijednosti. Cilj nam je da kroz praćenje aktuelnih trendova u oblasti bankarstva, tehnoloških inovacija, te potreba i želja ključnih kupaca postanemo vodeći distributer bankarske opreme na području Bosne i Hercegovine. Želimo nastaviti i dalje da našim kupcima nudimo pouzdane špediterske usluge i raznovrsnu bakarsku opremu.

Ostanite u kontaktu s nama