Povjerenje naših klijenata naše je najvrednije sredstvo.

Ko smo mi?

Kompanija Extar d.o.o. osnovana je 1997. godine u Sarajevu i bavi se uvozom, distrubucijom i održavanjem bankarske, blagajničke i sigurnosne opreme renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Birosafe, Diplomat, ID, Konsmetal, Orfix, ProCoin, Ribao, SBM, Wertheim, QEX i mnogi drugi. U našem asortimanu možete pronaći brojače papirnog i kovanog novca, detektore lažnih novčanica, sigurnosne i vatrootporne sefove, sigurnosne vreće za transport, opremu za arhiviranje, sigurnosne vezice za plombiranje, sisteme za upravljanje i rukovanje ključevima i mnoge druge proizvode. Naši najvažniji kupci su banke i druge finansijske institucije, trgovačke kompanije, javne institucije, ali naša ponuda prilagođena je i individualnim potrošačima.

Naša filozofija

Mi u Extaru znamo da vaši kupci imaju velika očekivanja od vaše kompanije, pa prirodno, i vi imate velika očekivanja od nas. Znajući to, posvećeni smo ostvarenju tih očekivanja. To podrazumjeva da moramo da razumijemo vaše poslovanje i potrebe kako bi vam ponudili odgovaraćuje proizvode koji će osigurati efikasnost i profitabilnost za vašu kompaniju. Koristimo naše osamnaestogodišnje iskustvo da vam osiguramo ponudu koja će biti prilagođena izazovima svakodnevnog poslovanja u vašoj kompaniji. To znači da je vaš uspjeh naš najveći prioritet. Tokom godina, naučili smo mnogo o ovoj industriji, te smo razvili partnerstvo za renomiranim kompanijama kako bi osigurali ponudu najkvalitetnijih i najsigurnijih proizvoda, što naši kupci prepoznaju. Naši klijenti vjeruju da možemo da osiguramo visoku vrijednost i kreativna rješenja za izazove s kojima se susreću. To povjerenje klijenata je naše najvrjednije sredstvo.

Naša misija

Nastojimo da kroz vrhunski kvalitet, kontinuiran servis i podršku zadovoljimo potrebe banaka, osiguravajućih kuća, mjenjačnica, maloprodajnih objekata, javnih institucija i drugih kljienata za sigurnim čuvanjem, rukovanjem i prijenosom novca, bitnih dokumenata i drugih vrijednosti. Cilj nam je da kroz praćenje aktuelnih trendova u oblasti bankarstva, tehnoloških inovacija, te potreba i želja ključnih kupaca postanemo vodeći distributer bankarske opreme na području Bosne i Hercegovine.

Ostanite u kontaktu s nama